NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing uit 14 karaats goud met een grote opaalsteen

SKU: Belly-397

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Totaallengte: 30 mm.

Omschrijving

Hier heb je de mogelijkheid om een geweldige luxe te bemachtigen, een soort luxe wat je je bijna niet kan voorstellen. Dit sieraad is zo royaal, dat het echt een koningin waardig is, met zijn geweldige kwaliteit. Het materiaal is echt 14 karaats goud, en het hele sieraad bestaat hieruit, dus je kan er zeker van zijn dat het hier om echte top kwaliteit dat zelfs de meest kritische en kieskeurige vrouw tevreden zal stellen.

Het sieraad bestaat uit 1 stuk, en bevat dan ook geen vorm van losse hangers of iets dergelijks. Daarom is het ook heel goed geschikt voor veelvuldig gebruik, aangezien je niet hoeft op te passen dat je ergens in hangt.

Het bovenste deel bestaat uit een gewone ronde topbal, hier versierd met een mooie transparante steen. De transparante steen in de top bal zorgt voor de rode draad in het ontwerp, en matcht perfect bij de ovale lijst van kleine transparante steentjes onderaan het sieraad, om de ovaal heen. Hierbinnen vind je namelijk het hart van deze betoverende navelpiercing, in de vorm van een fantastisch mooie opaalsteen in een imponerende grootte waar je gewoon niet om heen kan. De mooie opaalsteen heeft ook een geheel uniek kleurenspel, en dat zorgt er voor dat dit sieraad echt een unicum is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!