NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing met een steen uit opaliet

SKU: Belly-345

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Onderste balletje: 8 mm.

Type edelsteen: Opaliet

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Nu kun je een sieraad bemachtigen die niet alleen stijlvol en eenvoudig is, maar ook nog eens een mooie betekenis met zich meedraagt in de mooie opalietsteen die zo mooi vonkelt in de onderbal.

Opaliet is miljoenen jaren geleden ontstaan in de natuur en er zijn veel verschillende varianten te vinden, die allemaal hun eigen unieke set eigenschappen hebben. Je hebt hier nu de mogelijkheid om tussen drie verschillende mooie opaalstenen te kiezen. De transparante variant heeft een lichte witte gloed, en van deze steen wordt gezegd dat het energieën zoals geluk, liefde en positiviteit bevordert. De blauwe variant zou de communicatieve vaardigheden van de drager bevorderen en tevens de moed geven om slechte gewoontes te doorbreken en goede beslissingen te maken. De roze opaliet is daarentegen goed voor meditatie en voor goede en rustige nachtrust.

Je kiest zelf welke van de mooie stenen jij het liefste hebt in je nieuwe navelpiercing met opaalsteen. Misschien spreekt een van deze betekenissen je meer aan dan de anderen of misschien heb je gewoon een kleur waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ongeacht wat je keuze ook gaat worden, je ontvangt een onwijs mooie en unieke steen.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Super

    Pīrsings ir ļoti skaists un maigs. Noteikti sūtīšu vēl.

    Written by