KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Navelpiercing met een roos en bladeren

SKU: Belly-391

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Rose

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 34 mm.

Omschrijving

Geef je navel een opfrisbeurt met deze super mooie navelpiercing, en trek alle aandacht naar je toe (of misschien vooral je navel). Dit sieraad is gevormd als een heel gewone navelpiercing, zonder enige vorm van losse hanger. Om diezelfde reden leent het sieraad zich ook heel goed voor dagelijks gebruik, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken om losse delen die steeds in je kleding blijven hangen en misschien zelfs kapot gaan daardoor.

Het top balletje is een heel gewoon blank glanzend balletje, maar de onder bal is daarentegen gevormd als een mooie, grote roos. Deze is tevens ook nog eens bedekt met een mooie zwarte finish op de zachte rozenblaadjes, die van elkaar gescheiden worden door een contrastkleur op de randen van de blaadjes. Je kunt kiezen tussen twee modellen, namelijk een blank glanzend model of een goudkleurig model. Als je voor het blanke model kiest, zijn de randen van de rozenblaadjes blank glanzend, en hetzelfde geldt voor het gouden model, maar dan natuurlijk met goud.

De roos is helemaal af met de mooie transparante steen in het midden, die prachtig schittert en de twee onwijs gedetailleerde bladeren die aan de onderkant van de roos naar beneden hangen. De onderste bladeren zijn echter een deel van het vaste sieraad, en zijn dus ook geen losse hangers.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!