Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing met een grote bloem en opaalsteen

SKU: Belly-381

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 31 mm.

Omschrijving

Deze goddelijke schoonheid van een navelpiercing is perfect voor jou als je zowel gezien wil worden als een statement wilt maken. Dit sieraad is versierd met een mooie bloem op de plek waar de onderbal zou zitten. De bloem is een vast gemonteerd onderdeel van het sieraad, en er is dus geen sprake van een los hangertje. Dat maakt ook dat het sieraad prima is voor alledaags gebruik, aangezien er geen losse delen zijn die vast kunnen blijven hangen in je kleding.

Deze mooie en vrouwelijke navelpiercing is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Je kiest zelf tussen de blank glanzende, de gouden of de roodgouden variant. Het blank glanzende model is tevens ook verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Alle sieraden zijn mooi versierd met 12 glitterende transparante steentjes - op ieder bloemblad. Het glanzende model is ook nog eens verkrijgbaar met een steenvariant van het type aurora borealis.

Wij hebben natuurlijk het beste voor het laatst bewaard, want precies in het midden van de mooie bloem zit een mooie opaalsteen, die de bekroning op het kunstwerk is. Al deze heerlijke schoonheid kan nu van jou worden, dus haast je om deze prachtige navelpiercing te bestellen, zolang de voorraad strekt!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!