KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing met een bloem uit een betekenisvolle steen

SKU: Belly-353

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier heb je de eigenzinnige mogelijkheid om een sieraad voor je navelpiercing te bestellen, die niet alleen mooi en vrouwelijk is, maar ook nog eens een steen in het midden heeft waar een betekenis aan hangt. Deze mooie navelpiercing met een rustieke bloem in het midden van de onderbal is in vier verschillende kleuren/steentypen verkrijgbaar. Iedere soort steen heeft zo zijn eigen symbolische betekenis.

De bruine steen staat bekend als een ''tijgeroog'', en verschaft de drager helderheid in inzichten en gedachten, en wijsheid om met situaties om te gaan. Als je dus een intuïtief persoon bent, kan deze steen je helpen om dit te versterken.

Als je juist een steen zoekt die voor liefde en vreedzaamheid staat, dan kun je voor de opaal steen kiezen. Deze steen helpt je en geeft je kracht om angst en depressies aan te kunnen.

De mooie rozenkwarts heeft dezelfde eigenschappen als de opaal, maar staat daarnaast ook voor harmonie, balans en vergevingsgezindheid. Rozenkwarts past erg goed bij mensen met een gevoelige aard.

En als laatst hebben wij natuurlijk ook nog de turquoise steen, de naam die de kleur van de steen ook draagt. Een turquoise bestaat uit een blauwgroene mineraalsteen en staat met name voor geluk, bescherming en heling. Men zegt wel eens dat een turquoise het beste zijn werk doet als het gedragen wordt in de buurt van de Solar Plexus, een zenuwennetwerk dat aanwezig is in het menselijk lichaam, achter de maag.

Kies zelf je persoonlijke favoriet uit en wij sturen het sieraad direct naar je toe.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!