Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met anker voor zwangeren

SKU: Belly-171

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing voor zwangeren

Plaatsing: Navel

Lengte: 25 mm.

Materiaal: PTFE/Bioplast

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 5 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Anker

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 58 mm.

Lengte van de hanger: 23 mm.

Omschrijving

Het kan heel lastig zijn om je normale navelpiercing sieraden te gebruiken wanneer er een baby op komst is en je buik groter en groter wordt. Hier heb je nu de mogelijkheid om een schattig klein juweeltje met een mooi ankertje als hanger voor je zwangere buik te bemachtigen. 

Deze navelpiercing heeft namelijk een lange flexibele staaf van PTFE, wat een zacht en buigzaam plastic materiaal is dat zich naar de vormen van je lichaam beweegt, erg handig tijdens de zwangerschap. De staaf is lang vergeleken met normale navelpiercings, want het is 25 mm in lengte. Je kunt het zelf korter maken, eenvoudigerweg door er een stuk af te knippen. Onthoud wel dat de lange staaf uiteindelijk aan het einde van de zwangerschap wel heel handig is om te hebben, wanneer de buik op het allergrootste puntn is. Je zult dus uiteindelijk het meeste aan je sieraad hebben als je het niet afknipt. Als de baby dan eindelijk ter wereld is gekomen, kun je altijd nog de staaf verkorten, zodat je het gewoon als een leuke en normale navelpiercing kunt gebruiken na de bevalling.

De mooie hanger stelt een klassiek ankertje voor, maar heeft in dit geval een extra vrouwelijke touch in de vorm van een kleine ketting die van de bovenkant tot de onderkant van het ankertje loopt. Veel zwangerschapssieraden hebben een hangertje waarbij de focus ligt op het kindje, maar wij vinden dat er natuurlijk ook zwangerschapssieraden moeten zijn die een focus hebben op de aanstaande moeder, en die missie hebben wij vervuld in de vorm van dit sieraad met een mooi anker.

Een mooie plus is het gebruik van PTFE, aangezien dit materiaal 100% nikkelvrij is zodat het 100% veilig is om te gebruiken, zowel voor moeder als kind.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!