• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Losse staafjes - vind hier een nieuw staafje voor je piercing

Losse staafjes zijn ideaal voor mensen die graag meerdere decoratiemogelijkheden voor hun piercing willen hebben. De losse staafjes kunnen naar eigen wens gebruikt worden, ze zijn doorgaans erg makkelijk te hanteren. Als je graag een sieraad wilt hebben dat makkelijk te veranderen en aan te passen is, is de aanschaf van een los staafje een goede keuze. Als je bijvoorbeeld normaal gesproken altijd een piercingring draagt, is het een leuke manier om eens wat anders te proberen.

Hier kun je meer over onze staafjes lezen, zoals bijvoorbeeld over de hygiëne. Veel plezier met je nieuwe losse staafje voor je piercing.

Groot aanbod aan losse staafjes bij BodyMod.nl

Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan losse staafjes in een veelvoud aan kleuren en vormen. Hier kun je bijvoorbeeld losse staafjes gemaakt van kunststof vinden, maar ook gebogen staafjes, staafjes uit titanium en nog veel meer.
Wij streven er altijd naar om piercing sieraden van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden en te leveren. Bij BodyMod.nl bezuinigen wij niet op goede kwaliteit. Daarom kun je bij ons altijd op piercing sieraden van hoge kwaliteit rekenen en rustig inkopen doen in onze webshop.

Bestel een los staafje voor je wenkbrauwpiercing

Hier kun je voordelig een nieuw los staafje kopen, perfect geschikt voor je wenkbrauwpiercing. Als je al een wenkbrauwpiercing hebt, en je misschien vindt dat je piercing ofwel te kort of te lang is, kun je hier een nieuw los staafje kopen om dit te veranderen. Met een los staafje kun je op een eenvoudige manier je piercing een beetje oppeppen, zodat het lijkt alsof deze nieuw en fris is. Aangezien wij een groot aanbod losse staafjes hebben in een veelvoud van kleuren en groottes, kan het haast niet anders dan dat je iets zult vinden wat zeker bij je past.

Losse staafjes kunnen ook voor andere piercings gebruikt worden

Losse staafjes zijn niet alleen ideaal voor een wenkbrauwpiercing. Ze kunnen ook heel goed voor andere piercings gebruikt worden - zoals een navelpiercing. Als je van mening bent dat je navelpiercing wel een nieuwe lengte of een nieuw design gebruiken kan, kun je hier een los staafje kopen dat perfect bij je past. Zo kun je je navelpiercing een beetje opfrissen en hoef je niet langer een sieraad te dragen dat te lang of te kort is naar jouw smaak. Ons aanbod aan losse staafjes is groot, dus neem eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren. Een vereiste is natuurlijk wel dat je huidige piercing geschikt is om onderdelen van te verwisselen.

Reinig je piercing regelmatig

Het is zeer belangrijk om je piercing te reinigen iedere keer dat je deze uitdoet en omwisselt. Door regelmatige reiniging van de piercing reduceer je het risico op infecties aanzienlijk. Een andere goede tip is om je piercing zo min mogelijk aan te raken. Als je namelijk geen schone handen hebt en je piercing aanraakt, kunnen bacteriën zich zeer snel in de piercing nestelen, wat ontstekingen kan veroorzaken. Bij BodyMod.nl hebben wij ook een groot assortiment aan verzorgingsproducten. Werp eens een blik op deze categorie en geef je piercing wat het nodig heeft om gezond en schoon te blijven.