• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Losse delen

Artikelen 1 tot 48 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Losse staafjes en balletjes voor piercings

De meeste mensen met een piercing weten hoe irritant het kan zijn om een balletje te verliezen, of een staafje te hebben dat niet meer goed past. Hier bij BodyMod.nl helpen wij je graag met deze zee aan losse balletjes en staafjes voor je piercing sieraden.

Modieuze onderdelen voor lichaamssieraden

De keuze voor het juiste balletje voor een labret, een passend motief voor je buiknavelpiercing en nog veel meer kan moeilijk worden als er geen groot aanbod is. Daarom doen wij ons uiterste best om meer mogelijkheden toe te voegen aan ons aanbod, zodat jij het juiste deel voor jouw piercing sieraad kunt kiezen. Dat betekent dat je kunt kiezen uit staafjes in alle lengtes en balletjes in veel verschillende designs en maten.

Losse piercingballetjes

De vele losse balletjes hebben allemaal gemeen dat ze op een staafje geschroefd moeten worden. Of je de balletjes nou op een labret, een gebogen staaf of een tongpiercing schroeft maakt niet uit. Als je de losse balletjes bestelt, is het zeer belangrijk dat je de juiste staafdikte en doorsnede invult. De staafdikte is de maateenheid die bepaalt hoe groot het schroefje moet zijn, afhankelijk van het staafje dat gebruikt wordt. Tongpiercings en navelpiercings hebben bijvoorbeeld altijd een staafdikte van 1,6 mm, terwijl lippiercings in de regel (maar niet altijd!) 1,2 mm hebben.

Een goede truc voor onze vele navelpiercings is om een extra motiefballetje in dezelfde kleur als het steentje of balletje te bestellen. Vooral bij navelpiercings met hangers, wanneer deze zonder extra onderdeeltje geleverd worden. Een sluitballetje met een mooi steentje maakt je piercing sieraad zeker nog mooier.

Losse piercingstaafjes

Als het om losse staafjes voor de piercing gaat, zijn er slechts drie vragen die gesteld moeten worden. Welke vorm wil je hebben, recht of gebogen, welke lengte en welke dikte? Eigenlijk is het belangrijk om bij het soort staafje te blijven waar je mee begonnen bent. De lengte kun je zelf bepalen. Een standaard tongpiercing heeft bijvoorbeeld 16 mm, maar wanneer je een kleiner staafje wilt is 12 of 14 mm ook een goede keuze. Je moet echter wel voorzichtig zijn en zorgvuldig afwegen, of het wel mogelijk is een paar mm kleiner te gaan. Je kunt natuurlijk ook onze meetschaal raadplegen om te kijken hoe je dit kunt bepalen.

De staafdikte is hetzelfde als voor de balletjes. Je moet weten hoe dik je staafje is voordat je een nieuwe bestelt. Een vuistregel: alle piercings die beneden de hals gedragen worden, zijn doorgaans 1,2 mm dik. Tongpiercings zijn eigenlijk altijd 1,6 mm dik.

Abonneren op RSS-feed