KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Hartvormige plug uit rode agaat

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Hartvormige plug uit rode agaat

SKU: Plug-109

Type: Plug

Materiaal: Steen

Diepte: 13 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Omschrijving

Een super mooie plug van echt rood agaat, wat een soort kristalsteen is en ook wel bekend staat als rood jaspis. Hier is de roodbruine steen gevormd als een hartje met zachte, afgeronde randen die er voor zorgen dat het comfortabel is om het sieraad in je oor te dragen. De hartvormige plug is verkrijgbaar in verschillende groottes, van 6-16 mm in diameter.

Ook al is rood de primaire kleur van deze agaatsteen, zul je zien dat er ook wat markeringen en structuren van andere gekleurde mineralen in de steen zichtbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld strepen en lijnen in de rode kleur zien, en dit is verschillend van sieraad tot sieraad, aangezien het een natuurproduct is. Als je dus twee van deze prachtige hartvormige plugs koopt, moet je rekening houden dat ze niet 100% identiek zullen zijn. Maar, wij zullen er alles aan doen om jou toch twee zoveel mogelijk gelijke plugs naar je op te sturen. Toch is het belangrijk om te onthouden dat elke plug echt uniek is, en dat maakt deze sieraden natuurlijk ook wel zo bijzonder.

Rood jaspis is een halfedelsteen die thuishoort in de kristalfamilie. Deze bestaat uit een brede reeks aan verschillende soorten kwarts en krijgt zijn rode kleur van de ijzerdeposito's in de steen zelf. Aan rood jaspis wordt toegekend dat het de fysieke gezondheid van de drager bevordert, evenals de herinnering van dromen. Het is een aardsgezinde steen die rust, zekerheid, moed en kracht bevordert.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!