KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Hanger uit bot met gesneden octopussen

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Hanger uit bot met gesneden octopussen

SKU: Taper-18

Type: Hanger

Materiaal: Bot

Aantal eenheden: 2 stuks

Design: Squid

Omschrijving

Deze hangers zijn absolute must-haves voor iedereen die een stretch heeft en graag voor kwaliteit, details en eigenzinnigheid gaan. De hangende octopussen zijn gemaakt van een stuk bot, waar uit zij gesneden zijn. Aan de voorzijde zie je gelijk onwijs veel details. Het materiaal is afkomstig van een waterbuffel, en wel een die een lang en gelukkig leven heeft geleid op een natuurlijke wijze. Het dier heeft niet voor de productie van dit sieraad hoeven sterven, aangezien er voor de productie van deze sieraden alleen materiaal van al gestorven dieren worden gebruikt. Dus, als je dierenwelzijn hoog in het vaandel hebt staan, dan kun je dit sieraad met een gerust hart (en misschien zelfs een beetje trots) dragen.

Wij kunnen natuurlijk lange, zelfs eindeloze teksten over de vele mooie details van dit sieraad schrijven, maar wij hebben besloten om de afbeelding te laten spreken.

Dit sieraad kunnen wij in groottes vanaf 3 mm tot 8 mm aanbieden. Hoe groter het sieraad is, des te meer details er natuurlijk ook in verwerkt kunnen worden. Iedere hanger wordt op Bali in Indonesië met de hand gesneden. Het gaat hier dus daadwerkelijk om echt handwerk, zodat er altijd kleine afwijkingen m.b.t. de grootte, details, vorm, etc. kunnen ontstaan. Wij zoeken natuurlijk altijd de beste en meest passende paren bij elkaar.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!