KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Hanger met vleugels uit bot

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Hanger met vleugels uit bot

SKU: Taper-22

Type: Hanger

Materiaal: Bot

Kleur: Wit

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Veer

Omschrijving

Grote oorlellen zijn al heel lang een bekend fenomeen. Je zou eens een blik kunnen werpen in de geschiedenisboeken en je kun zomaar een afbeelding van mensen met grote oorlellen tegen komen. Destijds hadden ze niet de mogelijkheden die wij vandaag de dag wel hebben. Er werd bijvoorbeeld geen chirurgisch staal gebruikt, maar eigenlijk alles wat men uit de natuur als restproduct kon halen, zoals bijvoorbeeld botten en hoorn.

Precies dit zijn de materialen waarvan dit sieraad is gemaakt: de botten van een gestorven waterbuffel.

Dit soort sieraad wordt ook wel hanger genoemd, wat een combinatie is van sieraad en werktuig voor het stretchen is. Eigenlijk is het meer een sieraad dan een saai werktuig natuurlijk. De hanger is door de beste sieraadontwerpers met de handgesneden en met ontelbare details gecreëerd. Het gaat hier om kleine veertjes, die van een spiraal hangen. Tussen enkele veertjes is meer plek gelaten om deze duidelijker naar voren te laten komen.

Het sieraad bestaat dus uit een stuk bot en heeft op beide zijden dezelfde snijwerken gekregen, zodat je de hanger zowel links als rechts kan dragen.

Als je nu dus werkelijk een fantastisch meesterwerk als sieraad wilt hebben, bestel dan deze hanger vandaag nog bij ons.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!