ZOMER SALE

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Gesloten spiraalvormige ring in drie kleuren

2,90 €
Op voorraad

Dit is een andere versie van onze populaire eenvoudige gesloten ring. De normale gesloten ring bestaat uit één stuk metaal, die een cirkelvormige ring vormt. Voor deze nieuwe versie werd gebruik gemaakt van twee stukken metaal die vooraf gedraaid zijn en vervolgens omgevormd tot ring, zodat de ring een gevlochten uiterlijk heeft. De uiteinden van de ring zijn gelast en netjes afgerond, zodat de ring gemakkelijk uit de piercing genomen kan worden terwijl de twee stukken metaal niet uit elkaar vallen.
De uiteinden van de ring kunnen uit elkaar getrokken worden en weer gesloten worden, maar om de ring niet te vervormen, raden we aan om de einden enkel uit elkaar te twisten wanneer je hem in- of uit doet.

De ringen zijn te verkrijgen in drie populaire kleuren: glanzend metaal, zwart en goud. Elke kleur is beschikbaar in verschillende diameters en afmetingen. De grootste ring heeft een staafdikte van 1,6 mm.

Deze ringen kan je gebruiken in zowat alle piercings, zoals bijv. een tragus- of lippiercing, zolang de afmetingen maar met de piercing overeenkomen.

Details
NaamGesloten spiraalvormige ring in drie kleuren
SKURing-105
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Clitoriskap
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Gesloten spiraalvormige ring in drie kleuren
Uw waardering
Gesloten spiraalvormige ring in drie kleuren