Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-25%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Gedraaide septumpiercing met een opaalsteen

SKU: Nose-116

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Diameter van de ring: 12.5 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Synthetische opaal

Hoogte: 17 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Hier heb je de kans om jezelf echt uit te dosten en echt op te vallen met deze super mooie septumpiercing in een onwijs mooi en uniek ontwerp. Het sieraad heeft een mooie, getordeerde rand die het een wat meer ruige look geeft dan een normale dunne en gladde ring die je zo vaak bij dit soort septumpiercing sieraden ziet. Maar deze getordeerde rand strekt zich ver uit, aangezien het ook rondom de mooie opaalsteen in het midden gaat, waar het als een prachtige raam om de vonkelende steen zit.

De ring is een zogeheten septumclicker, wat in alle eenvoud betekent dat je het opent en sluit met een eenvoudige klik. Dat is een groot voordeel als je het sieraad snel in of uit moet doen. Dat betekent ook dat het sieraad heel goed geschikt is voor alledaags gebruik als je een druk leven hebt.

Je kunt deze ring in vier verschillende mooie kleuren kiezen. Het blank glanzende model heeft een zilverachtige look, terwijl de hematietkleurige bijna staalgrijs is van kleur. De twee goudkleurige modellen zijn daarentegen meer vrouwelijk te noemen en hebben een elegant uiterlijk, dus je hoeft alleen nog maar te kiezen welke kleur het beste bij jou past.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!