KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Fake taperspiraal met sterren

SKU: Fake-44

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Fake taper

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zwart

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Ster

Secundair materiaal: Acryl

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Heb je ook altijd al een stretchspiraal in je oor willen hebben om zo je familie lekker te choqueren? Dan heb je nu de mogelijkheid om dit te doen, zonder dat je daarbij je oor daadwerkelijk hoeft te stretchen. Zo kun je gelijk zien of een stretch jou eigenlijk wel staat of niet.

Deze spiraaltaper zier er uit als een echte taper, maar is met een kleine, dunne staaf van chirurgisch staal uitgerust. Deze kleine staaf geeft geen nikkel vrij en wordt direct door het al bestaande gaatje gestoken. Aan beide einden zitten twee spiraaldelen die gemaakt zijn van acryl. De staaf meest slechts 6 mm in de lengte en 1,2 mm in de dikte. Daarmee past deze fake taper in ieder gestoken gaatje.

Deze fake taper is zo ontworpen dat het er als een echte 6 mm taper uitziet, en het gave ontwerp met de witte sterren op een zwarte achtergrond laten je oor een echte eyecatcher worden.

Wij willen echter wel graag opmerken dat het hier echt om een fake taper gaat. Deze is ontstaan uit een echte taper en is met een staaf en twee schroefdraden voorzien. Je mag de uiteinden niet te stevig draaien, aangezien het schroefdraad doorgedraaid kan worden en dan dus geen halt meer biedt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!