Fake neuspiercing met hoek en steentjes

Op voorraad
€6,90

Veel mensen overwegen om een neuspiercing te nemen, maar zijn eigenlijk wel bang voor hoe het resultaat zal worden - misschien ben jij zelf wel zo iemand. Met dit sieraad kun je een indruk krijgen van hoe het is om een neuspiercing te hebben, zonder dat je daarvoor eerst naar je lokale piercer hoeft te gaan. Het sieraad bestaat uit een stuk messing dat de vorm van een U heeft en gecoat is om het een blank glanzend oppervlak te geven. Aan de buitenkant van het sieraad zitten enkele kleine, transparante steentjes die het sieraad laten schitteren.

Je kunt het sieraad in twee verschillende uitgaven krijgen, een kleine en een grote - je kunt het grootteverschil zien op de afbeelding hierboven. De kleine uitgave heeft een kortere hoek dan de grotere uitgave. Op de kleine zitten drie kleine steentjes op de spits van de hoek, terwijl de grote uitgave een lange rij steentjes heeft, van de onderkant tot de hoek van het sieraad.

Deze vorm van piercing wordt ook wel een "clip-on piercing" genoemd, wat betekent dat het op meer plekken dan alleen je neus gebruikt kan worden. Je kan het bijvoorbeeld ook als een oorpiercing gebruiken - of zelfs andere plekken waar het past.

Details
SKU Fake-86
Type sluiting Clip-On
Type Fake nose piercing
Materiaal Messing
Type edelsteen Zirkonia
Type coating Standaard coating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Fake neuspiercing met hoek en steentjes
Uw waardering
Fake neuspiercing met hoek en steentjes