KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Earcuff met vleugels

SKU: Fake-159

Type sluiting: Clip-on

Type: Earcuff

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Messing

Kleur: Zilverkleurig

is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 18 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Wing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier is het perfecte oorsieraad voor jou als je niet gepiercet bent, maar wel een leuk sieraad wilt dragen in je oor. Je hebt hiervoor absoluut geen piercings nodig. Je kan het sieraad bijvoorbeeld ook kopen om te kijken of het iets voor je is, voordat je besluit om je oorrand te laten piercen. De earcuff plaats je namelijk aan de buitenste rand van je oor, en je kan het hoog plaatsen maar ook juist laag. Maar net wat je zelf wilt.

Het sieraad is gevormd als een klein hoefijzer, met een balletje aan ieder uiteinde. Het hoefijzer zet je dan in de rand van het oor, waar het dan goed op zijn plek blijft zitten. De balletjes zorgen er niet alleen voor dat de huid niet beschadigd raakt, maar helpen ook om het sieraad op zijn plek te houden als je het er op doet.

De schattige kleine vleugels zijn verspreid versierd met transparante steentjes, die schitteren in het licht. De vleugels zitten op één punt op de ring, en dekken het grootste deel van de ring aan de voorkant. Het enige dat eigenlijk te merken is aan dit sieraad, zijn de vleugels als je het eenmaal in je oor hebt zitten.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!