Shop Ringen met 20% Korting

Deze aanbieding eindigt in 18h 1m 4s

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Dermal anchor balletje uit 14 karaats goud

SKU: Dermal-18

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: 14k goud

Kleur: Goud

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Heb je een dermal piercing waar je graag een werkelijk goed kwaliteitssieraad voor wilt hebben, en het liefst in een tijdloze en klassieke stijl? Dan is deze prachtige dermal anchor bal van echt 14 karaats goud misschien wel waar je al die tijd al naar op zoek was. De kwaliteit is zoals gezegd van het hoogste niveau, en het kan bijna niet klassieker of tijdlozer dan met deze heel eenvoudige bal van het puurste goud. Dit is een sieraad zonder al te veel bling bling, en dat signaleert dat je een rustige en eenvoudige smaak hebt met een oog voor esthetiek.

Dit dermal anchor balletje is verkrijgbaar in twee verschillende bal groottes. Je kunt kiezen voor een balletje van 3 mm of voor een balletje van 4 mm. Als je graag wilt dat je dermal een discrete indruk maakt en niet te veel aandacht zal trekken, dan is een balletje van 3 mm een goede keuze. Kies je daarentegen liever voor een dermal die op zal vallen, dan is het 4 mm balletje de betere keuze.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!