KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Complete starterskit voor het stretchen

100
Niet op voorraad
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Complete starterskit voor het stretchen

SKU: Stretching-Kit-Basic

Type sluiting: O-ring

Type: Stretching set

Diameter van de stretch: Set met verschillende groottes

Kleur: Zwart

Aantal eenheden: 36 stuks

Omschrijving

Hier is het beste aanbod ooit voor iedereen die graag wilt gaan beginnen met stretchen, aangezien wij hier een complete starterskit met alle mogelijke benodigdheden voor het hele proces aanbieden. Als je de gaatjes in je oren wilt uitstretchen, dan begin je door een taper die iets groter is dan je huidige gat door je oor te schuiven. Als je oor eenmaal gewend is geraakt aan de nieuwe grootte van het gat, dan schuif je een nieuwe taper door je oor, en dit keer een maatje groter. Op die manier ga je dan door met het stretchen van je oor, tot dat je de gewenste stretch grootte hebt bereikt. In deze complete kut ontvang je tapers vanaf 1,6 mm grootte, wat de kleinste grootte is, en het gaat door tot en met 10 mm in diameter.

De tapers die je in deze set ontvangt zijn zwart en zijn gemaakt van acryl. Er zijn mensen die hun taper in hun oor houden terwijl ze wachten tot ze verder kunnen stretchen naar de volgende grootte, maar sommigen vinden dat de lange tapers wel heel onpraktisch zijn om mee rond te lopen. Maar, je hoeft je daar niet om te bekommeren met deze complete starterskit, aangezien je hier ook twee tunnels voor iedere grootte krijgt, die je meteen in de oren kunt zetten als je de taper er door heen hebt. Zo heb je dan gewoon je tunnel tot dat het weer tijd is om verder te gaan met stretchen naar je volgende grootte.

Je ontvangt 16 tunnels in totaal, zodat je er voor ieder oor een hebt voor alle 8 groottes. Deze tunnels zijn ook zwart, maar wel gemaakt van chirurgisch staal. Ze zijn heel eenvoudig in hun design en heel makkelijk in het oor te zetten, waarbij je alleen nog de bijkomende o-ring aan de achterkant er op zet. De kleine o-ring is gemaakt van elastische gummi en zorgt ervoor dat je tunnel niet uit je oor zal vallen.

Behalve de bovengenoemde tunnels en tapers, ontvang je bij deze kit ook nog verzorgingsproducten voor het stretchproces. Je krijgt tien stuks smeermiddel voor het stretchen erbij, wat als een soort gelei is dat in een klein zakje zit. Iedere keer als je een maatje groter gaat stretchen, open je een van deze zakjes en smeer je wat van de gelei in het gaatje in het oor, en smeer je wat over de staaf heen en schuif je hem er langzaam in. Met dit middel gaat het proces wat makkelijker.

Als je last krijgt van nare geurtjes in je stretch, is dat niet ongewoon. Daarom krijg je er ook een kleine flacon Smelly Gelly bij, een product dat voortreffelijk is om nare geurtjes mee te bestrijden. Smelly Gelly is onwijs taai dus gaat een lange tijd mee.

Tot slot, maar niet onbelangrijk, krijg je er ook een klein flesje jojoba olie bij, wat een soort wondermiddel is voor het stretchen. Jojoba olie is heel goed voor de huid en houdt het zacht en soepel en is bovendien rijk aan vitamine E, wat de huid helpt herstellen.


De complete starterskit bevat:

8 zwarte tapers van acryl samen met 16 (8 paar) zwarte tunnels van chirurgisch staal met een o ring, in de volgende groottes:

 • 1,6 mm.
 • 2 mm.
 • 3 mm.
 • 4 mm.
 • 5 mm.
 • 6 mm.
 • 8 mm.
 • 10 mm.

10 stks. Smeermiddel voor stretching
1 stk. Smelly Gelly
1 stk. Jojoba olie

Je ontvangt dus in totaal 36 onderdelen in deze complete starterskit, waarmee je al je benodigdheden voor het hele stretchproces hebt.

Recensies

0

5.0057 reviews

 • Rating

  0

  Fantastisk som startskit

  Super tilfreds med pakken indtil nu, nemme at bruge og ok kvalitet. Alt i alt en super god pakke som start. :-)

  Written by

 • Rating

  0

  Ļoti ātra piegāde

  Pasūtījums atnāca nedēļas laikā. Produkts atbilst visām manām cerībām. Varu ieteikt pirkt šajā veikalā

  Written by

 • Rating

  0

  Labs komplekts

  Tas ir ļoti labs starta komplekts visiem tiem, kas vēlas nodarboties ar stiepšanu. Es arī pasūtīju sev tādu un pastāvīgi izmantoju to. Visām rotaslietām ir lieliska kvalitāte:)

  Written by

 • Rating

  0

  Vienkāršs pasūtījums un ātra piegāde

  Labas kvalitātes rotaslietu komplekts, labs serviss :-) Noteikti pasūtīšu vēlreiz!

  Written by

 • Rating

  0

  Super sada

  Fantastická souprava pro začátečníky, je to moje první sada. :-) Tunely jsou velmi pohodlné a celá sada je velmi kvalitní :)

  Written by

 • Rating

  0

  Výborný nákup

  Produkt je takový, jak je popsaný, výborný nákup :-) Není to naposledy, co nakupuji na tomto e-shopu.

  Written by