ZOMER SALE

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Complete starterskit voor het stretchen

Niet op voorraad

Hier is het beste aanbod ooit voor iedereen die graag wilt gaan beginnen met stretchen, aangezien wij hier een complete starterskit met alle mogelijke benodigdheden voor het hele proces aanbieden. Als je de gaatjes in je oren wilt uitstretchen, dan begin je door een taper die iets groter is dan je huidige gat door je oor te schuiven. Als je oor eenmaal gewend is geraakt aan de nieuwe grootte van het gat, dan schuif je een nieuwe taper door je oor, en dit keer een maatje groter. Op die manier ga je dan door met het stretchen van je oor, tot dat je de gewenste stretch grootte hebt bereikt. In deze complete kut ontvang je tapers vanaf 1,6 mm grootte, wat de kleinste grootte is, en het gaat door tot en met 10 mm in diameter.

De tapers die je in deze set ontvangt zijn zwart en zijn gemaakt van acryl. Er zijn mensen die hun taper in hun oor houden terwijl ze wachten tot ze verder kunnen stretchen naar de volgende grootte, maar sommigen vinden dat de lange tapers wel heel onpraktisch zijn om mee rond te lopen. Maar, je hoeft je daar niet om te bekommeren met deze complete starterskit, aangezien je hier ook twee tunnels voor iedere grootte krijgt, die je meteen in de oren kunt zetten als je de taper er door heen hebt. Zo heb je dan gewoon je tunnel tot dat het weer tijd is om verder te gaan met stretchen naar je volgende grootte.

Je ontvangt 16 tunnels in totaal, zodat je er voor ieder oor een hebt voor alle 8 groottes. Deze tunnels zijn ook zwart, maar wel gemaakt van chirurgisch staal. Ze zijn heel eenvoudig in hun design en heel makkelijk in het oor te zetten, waarbij je alleen nog de bijkomende o-ring aan de achterkant er op zet. De kleine o-ring is gemaakt van elastische gummi en zorgt ervoor dat je tunnel niet uit je oor zal vallen.

Behalve de bovengenoemde tunnels en tapers, ontvang je bij deze kit ook nog verzorgingsproducten voor het stretchproces. Je krijgt tien stuks smeermiddel voor het stretchen erbij, wat als een soort gelei is dat in een klein zakje zit. Iedere keer als je een maatje groter gaat stretchen, open je een van deze zakjes en smeer je wat van de gelei in het gaatje in het oor, en smeer je wat over de staaf heen en schuif je hem er langzaam in. Met dit middel gaat het proces wat makkelijker.

Als je last krijgt van nare geurtjes in je stretch, is dat niet ongewoon. Daarom krijg je er ook een kleine flacon Smelly Gelly bij, een product dat voortreffelijk is om nare geurtjes mee te bestrijden. Smelly Gelly is onwijs taai dus gaat een lange tijd mee.

Tot slot, maar niet onbelangrijk, krijg je er ook een klein flesje jojoba olie bij, wat een soort wondermiddel is voor het stretchen. Jojoba olie is heel goed voor de huid en houdt het zacht en soepel en is bovendien rijk aan vitamine E, wat de huid helpt herstellen.


De complete starterskit bevat:

8 zwarte tapers van acryl samen met 16 (8 paar) zwarte tunnels van chirurgisch staal met een o ring, in de volgende groottes:

  • 1,6 mm.
  • 2 mm.
  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

10 stks. Smeermiddel voor stretching
1 stk. Smelly Gelly
1 stk. Jojoba olie

Je ontvangt dus in totaal 36 onderdelen in deze complete starterskit, waarmee je al je benodigdheden voor het hele stretchproces hebt.

Details
NaamComplete starterskit voor het stretchen
SKUStretching-Kit-Basic
Type sluitingO-ring
TypeStretching set
Diameter van de stretchSet met verschillende groottes
KleurZwart
Aantal eenheden36 stuks
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Complete starterskit voor het stretchen
Uw waardering
Complete starterskit voor het stretchen