Informatie over piercings en stretchen

Hier is onze poging om een antwoord te geven op alle vragen over piercing en stretchen:

Kies hieronder gewoon een categorie uit en verdiep je in de soorten piercings, risico's, geschiedenis, praktijk, en nog veel meer.

Kies hier een categorie uit:

 

Vind een antwoord of stel een vraag

We zouden je oprecht graag alle antwoorden op alle vragen op een zilveren dienblad aanbieden. Daarom hopen we ook dat we in staat zijn alle vragen in onze uitgebreide artikels over piercings te beantwoorden. Mochten we echter wat vergeten zijn dat je interesseert, dan kan je dat uiteraard bij ons navragen. Aan het einde van elk artikel vind je een aantal velden waar je je naam, e-mailadres en vraag kan achterlaten om het antwoord per email te ontvangen. Anderen kunnen je vraag ook lezen, maar krijgen het antwoord niet toegestuurd.
Vraag dus gewoon alles waar je onzekerheid over hebt, zodat iedereen daar kan van profiteren. Want als jij twijfelt, dan doen anderen dat zeker ook. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd helpen. Het is uiteraard oké om anoniem te blijven, door simpelweg je naam niet achter te laten, zodat niemand kan uitpluizen wie jij juist bent.
We hebben ook een aantal gidsen samengesteld, bijv. over het grondig reinigen van piercing sieraden. Deze gidsen vind je eenvoudigweg door te klikken op de thema's die je interesseren. Hetzij op de website, hetzij als PDF.

Veel leesplezier
BodyMod.nl

Geef een reactie