• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Vind veel aanbiedingen op BodyMod.nl

Bij BodyMod.nl Shop kun je een heleboel verschillende aanbiedingen binnen het piercinggenre vinden. We hebben vaak specials in alle categorieën,van prachtige tepelpiercings tot de zogenaamde fake piercings. Op deze pagina kun je echt genieten van onze vele aanbiedingen. Neem eens goed de tijd om te kijken naar ons aanbod en neem de producten eens door. Maar wacht niet te lang als je eenmaal iets moois hebt gevonden. Al onze aanbiedingen zijn maar beperkt, en je weet: wie het eerst komt, die het eerst maalt. We hebben de uitverkoopproducten zolang de voorraad strekt.

Zoek geweldige aanbiedingen voor een koopje

Zoals gezegd, hebben we op BodyMod.nl een heleboel verschillende aanbiedingen op onze producten. Daarom raden wij je aan om regelmatig een blik te werpen op deze pagina als je echt van goede deals houdt en bijvoorbeeld iets voor je vriend of vriendin zoekt. Je hebt de kans om geld te besparen door gebruik te maken van ons afgeprijsde productaanbod. Ja, we gaan ook daadwerkelijk zo ver om te zeggen dat je vaak de kans om een slag te slaan.

Hoewel de aanbiedingen op onze producten zo goedkoop zijn, betekent het niet dat de kwaliteit laag is. De kwaliteit is nog steeds zo hoog als bij onze andere producten met de normale prijs. Daarom kun je met vertrouwen bij ons enkele van onze producten in de aanbieding bestellen, zonder dat je je hoeft af te vragen of de kwaliteit goed genoeg is. Als je een nieuwe piercing wilt bestellen, kun je overwegen om er een aantal verzorgingsproducten bij te kopen. Bij het vervangen van een piercing is het inderdaad zeer belangrijk om de piercing te reinigen om zo een infectie of een andere ziekte te voorkomen. Op onze verzorgingsproducten pagina hebben we een groot scala aan verschillende verzorgingsproducten.

Deals voor diverse piercings

Wij hebben vaak ook hele sets piercings in de aanbieding voor zeer lage prijzen. Daarom kun je bijna voor een koopje bij ons terecht voor mooie sets. Bekijk zelf hier op welke modellen je grote hoeveelheden geld kunt besparen op dit moment: er is voor ieder wat wils. Als je je piercing weer eens wilt verwisselen, kun je dus gebruik maken van onze aanbiedingen. Dan ben je eens vrij van de verplichting om de volle prijs te betalen ;).

Als je denkt dat je niet iets kunt vinden dat bij jouw smaakt past, neem dan ook een kijkje op onze gewone verkooppagina. Sterker nog, we hebben ook een uitverkoop pagina, waar de prijzen nog lager zijn en het bereik nog groter is.

Als je op zoek bent naar een goed idee

Als je bijvoorbeeld een verjaardag hebt en je hebt geen idee wat je die persoon nou zou moeten geven, kun je misschien eens naar de deals op deze pagina kijken om te kijken of er iets moois tussen zit. Als je vriend of vriendin een piercing heeft, zal hij of zij waarschijnlijk blij zijn met zo'n gaaf cadeau!

Wij hopen dat je een goede deal kunt vinden.

Abonneren op RSS-feed