Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: 14 karaats gouden neusschroef met een sterrensteen

SKU: Nose-60

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 7 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Ster

Omschrijving

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, voor iemand van wie je houdt of juist voor jezelf, dan ben je helemaal op de juiste plek aangekomen. Deze schattige neusschroef van 14 karaats goud is zuiver kwaliteitsmateriaal, en beter dan dit wordt het niet. Maar behalve het materiaalsoort zelf, is het ontwerp ook geweldig en stijlvol. De neusschroef is namelijk uitgerust met een schattige kleine steen die gevormd is als een sterretje. Dit is zowel eenvoudig als vrouwelijk tegelijkertijd - een combinatie die de meesten wel goed kunnen waarderen.

Misschien ben je op zoek naar een cadeau voor een schattig meisje die je kent, of misschien ben je zelf het meisje die op zoek is naar iets nieuws en het liefst iets dat ook extra luxueus is. Het maakt eigenlijk niet uit wat de gelegenheid is, want deze mooie neusschroef van 14 karaats goud is in ieder geval echt een goede keuze.

Je kunt jouw sterretjessteen in vier verschillende kleuren kiezen, en je kunt kiezen tussen gewoon goud of witgoud. Het transparante model is natuurlijk het meest klassiek, terwijl de lila en de turquoise kleur zeker weten op zullen vallen. Wil je daarentegen een vrouwelijke en meisjesachtige touch, dan is de roze variant zeker weten de juiste kleur.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!